Om mig

52840344_2380327378861988_2168155454444666880_n

Mitt namn är Susanne Widner, jag är 59 år och arbetar som tränare. Jag har tre vuxna barn som har växt upp med en mamma som alltid arbetat som ridlärare och tränare. Hästar har alltid varit en stor del av vår vardag då vi haft egna hästar i 20 år. Vi har även haft fördelen att bo på landet och hyrt olika gårdar för att kunna ha häst och bedriva min hästverksamhet. Min dotter, Sofia, tog väl hand om sina ponnyer och vi tränade och tävlade med stor framgång! En av våra ponnyer som egentligen bara skulle få vara promenadhäst utvecklade vi i ett “dream team”, med stort tålamod och ett år av Uppbyggande Träning vilket gav honom 9 bonusår som “hoppeponny”. Sofia rider inte längre men har två härliga barn och dessa tre tillsammans med mina två söner ger mig energi och inspiration till att jobba vidare med hästar, både som tränare och inspiratör i mitt eget företag ”Susanne Widners Häst & Ridaktiviteter.”

År 2024 firar jag hela 35 år som ridlärare/tränare!

I 5 år (1979 – 1984) jobbade jag som ponnyinstruktör hos Järfälla Ridcenter, 10 år (1993 – 2003) som ridskolechef hos Storbyns Ryttare och 2004 bestämde jag mig för att starta eget företag, Susanne Widners Häst & Rid aktiviteter.

2024 fyller mitt företag 20 år! Träningar, kurser, försäljning, föreläsningar och clinics är mina nuvarande uppgifter.

Min affärsidé är Uppbyggande Träning för dig med egen häst och jag har hittills skrivit fyra böcker inom Uppbyggande träning. Bok ett heter ”Uppbyggande Träning” och bok två heter ”Uppbyggande Ridövningar”. I dessa böcker kan du lära dig enkelt och pedagogiskt hur du jobbar med uppbyggande träning för dig och din häst. Jag beskriver hur du jobbar mot ditt mål och gör en träningsplan utifrån detta som innehåller styrkearbete, koordinationsträning för en bättre balans och en bra kondition som bygger hästen från grunden. Bok tre och fyra  ”SWUS Unghäst” & ”Att lära barn rida” hörs på namnet vad temat är men med en röd tråd igenom böckerna är uppbyggande träning för hållbarare hästar.

 

Mitt stora mål med SWUS, är att sprida kunskap, hur man jobbar som tränare med det Uppbyggande systemet, mot en Hållbarare Häst!

%d bloggare gillar detta: